Vi bruger vores køkkenredskaber hver eneste dag, og det kan ikke undgås, at de bliver slidte og brugte. Det kan derfor være nødvendigt at skifte dem ud en gang i mellem. Sørg for at købe gode kvalitets redskaber, så de kan holde i længere tid. Hvis dit service er slidt, og dine køkkenknive ikke fungerer optimalt længere, er det på tide at skifte det ud. Helt nye knive fra Zwilling knive er en god mulighed for at købe knive i god kvalitet, som vil holde længe. Derudover kan du også købe nyt bestik, som også er i god kvalitet, og som også vil holde længe. På den måde har du altså udskiftet nogle af dine gamle, slidte køkkenredskaber.

Hvilke køkkenknive skal du købe?

Der findes mange forskellige former for knive, og det kan være svært at vide, hvilke man har brug for i sit køkken. En af de slags knive du ikke kan undvære, er urtekniven. En urtekniv bruger du når du skal lave mindre udskæringer, som for eksempel kartofler eller grøntsager. Her hjælper det altså ikke at stå med en kæmpe stor kniv. Derfor er en urtekniv uundværlig i dit køkken. Derudover er det en god ide at købe både en brødkniv og en universalkniv. Disse to slags knive er også svære at undvære. Den lidt større universal kniv kan bruges til nærmest alt, mens brødkniven bruges når du skærer brød eller lignende.

Køkkenknive til den mere avancerede madlavning

Hvis du holder meget af at lave mad, og bruge de korrekte knive, er der nogle bestemte knive du skal have fat i. Her kan du blandt andet få en ”kokkekniv”. Den bruges til at skære kød, og er lavet, så den ligger godt i hånden. En anden kniv er ”santokukniven”. Den bruges til at skære grøntsager fint. Disse knive er vigtige til den mere avancerede madlavning.