Mange kender nok følelsen. Man føler simpelthen ikke, at man har noget som helst at tage på. det føles som om, at man slet ingen tøj har. Dette behøver dog ikke altid være sandt. Man kan sagtens føle, at man intet tøj har, selvom skabet faktisk er helt fyldt. Derfor er det ikke altid en god ide at skynde sig at købe en helt masse nyt tøj, inden man lige har fået kigget skabet ordenligt igennem.

Der er nogen ting, man lige skal have styr på, inden man skifter hele garderoben ud. Hvis du dog er helt sikker på, at der er noget tøj, som du virkelig mangler, kan det være en god ide at købe det et sted som dansk Outlet – billigt tøj til hele familien. Shop her.

Tjek alt dit tøj igennem, før du køber nyt

Selvom du føler at du intet tøj har, mens dit skab er helt fyldt, er det en god ide lige at tjekke det hele igennem først. Det kunne jo være at du fandt noget, som du faktisk har manglet. Prøv derfor at tage alt tøjet ud dit skab, og læg det i bunker. Det kan være en god ide at prøve det hele på, så du ved, om det faktisk stadig passer.

Når du har prøvet det på, kan du ligge det i forskellige bunker. Du kan have en bunke som du gerne vil beholde, og en, som du ikke gider at have mere. På den måde kan du også rydde op i dit skab.

Køb med måde

Når du finder ud af at du faktisk mangler lidt tøj, er det vigtigt at købe med måde. Du kan prøve at undersøge hvilket slags tøj det er du mangler. Måske mangler du T-shirts – så er det dumt at købe endnu flere langærmede trøjer.