Jeg har været på weekend ophold her i denne weekend, og det var helt fantastisk. Min veninde og jeg havde længe arrangeret at vi skulle være lige gode ved os selv og bare slappe af. Vi besluttede os for at tage til fyn og besøge Hindsgavl Slot. Vi købte deres weekendophold, hvor både værelse, morgenbuffet og 4 retters aften menu var inkluderet. Nu skal i høre om oplevelsen.

Vi kom lørdag formiddag omkring kl. 12, og satte os og fik en velkomstdrink i baren. Vi havde haft en køretur på cirka halvanden time, uden de store problemer, så det var helt perfekt. Vores værelse var lige ved at være klar, de havde dagen før haft et stort arrangement, hvor næsten alle værelser var udlejet. Vi blev vist hen til et fint dobbeltværelse, i den gamle del af slottet. Værelserne på slottet er delt op i to afdelinger. Der er de nyrestaureret værelser, som ligger nær laden, og så er der de ældre charmerende værelser som ligger i de gamle slotsbygninger. Vi har heldige og få et af de gamle flotte værelser, med god udsigt over dyrehaven. Efter vi fik pakket ud og lige var kommet på plads, gik vi med på den guidet tur i Dyrehaven. Solen skinnede og den gamle skovfoged havde styr på historierne omkring slottet. Vi gik rundt og så de gamle voldgrave i området, imens dådyr græsset frit rundt. Efter rundvisningen i dyrehaven, var vi ved at være klar til aftensmaden, som bestod at alle sæsonen friske råvare. Tjeneren fortalte om hvordan de brugte råvare fra egen have og hvordan køkkenhavn ved vedligeholdt hver dag – det var en fantastisk oplevelse, både maden og historierne.

Efter maden og den lange gåtur var vi godt trætte og gik i seng med det samme. Morgenen efter stod vi på til den lækreste morgenbuffet, men diverse hjemmelavede lækkerier.

Alt i alt et vidunderligt weekendophold

Det var et vidunderligt ophold, vi fik nydt os selv og naturen, batterierne er ladet op og vi er klar til at gå på arbejde igen. Alle som har brug for et afbræk i hverdagen, burde forkæle sig selv med sådan et ophold.