Jeg føler mig tit som verdens heldigste kvinde, og denne jul var ingen undtagelse. Jeg blev nemlig overdynget med gaver fra min familie og mine veninder, og jeg følte mig utroligt værdsat. Som prikken over i’et gav min søde kæreste mig den helt perfekte gave, som jeg simpelthen bliver nødt til at prale lidt med.

Et romantisk ophold

Min kæreste er lidt af en romantiker, og det afspejler hans julegave til mig også. Han har inviteret mig på et romantisk hotelophold, hvor vi bare skal slappe af og nyde hinanden. Turen går til det hyggeligste lille hotel i Næstved på Sjælland. Omgivelserne emmer af historie, og jeg blev helt forelsket i den afslappende atmosfære ved bare at kigge på billederne af det. Hvis I tør, kan I selv kigge med her, men pas på! Det er farligt fristende og man får lyst til at pakke en taske og tage af sted med det samme. Heldigvis tager vi afsted den allerede i starten af februar, så jeg skal ikke vente så længe.

En tiltrængt getaway

Som jeg skrev i mit seneste indlæg, mistede jeg desværre min bedstemor for nyligt. Den sidste tid har været lidt hård, og jeg har gået og hængt med mulen. Derfor er hotelopholdet den helt perfekte gave, fordi det giver mig mulighed for lige at komme lidt væk fra det hele og slappe af. Det trænger jeg virkelig til, og jeg er virkelig taknemlig for, at min kæreste har tænkt på mig.

Derudover bliver det rart at få en lille pause fra hverdagen, der bare altid er travl. Når jeg bare er derhjemme, er jeg dårlig til at lægge arbejdstelefonen fra mig og holde helt fri. Forhåbentlig er det lidt nemmere, når jeg befinder mig i skønne og afslappende omgivelser. Og så glæder jeg mig også bare til at bruge lidt kvalitetstid med min bedre halvdel.