Vi har nok alle sammen prøvet, at være på en ferie, hvor det ikke lige er helt som man har forventet. Hvis jeg ser bort fra et par enkelte rejser, er der i hvert fald lidt ting jeg godt kunne have tænkt mig var anderledes, men det er nu også en del af charmen ved at rejse, hvis I spørger mig.

Jeg har dog aldrig oplevet rigtig slemt, i stil med de historier man kan læse på EB i dag. Hvor der også er denne lille parlør til hvad rejseselskaberne egentlig mener i deres beskrivelse af rejserne. Den er nok sat en del på spidsen, da det jo er Ekstra Bladet, men det er nok alligevel ikke helt forkert.

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 14.00.37

Jeg bestilte en afbudsrejse hos Bravo Tours for et par uger siden, da det var super varmt, og priserne var helt i bund 🙂

Siden har jeg da lige været et smut tilbage på deres hjemmeside for at tjekke om, der er nogen af de der beskrivelser der bliver brugt om hotellet, men hvis man ser bort fra, at der rent faktisk står idyllisk beliggenhed, så tror jeg ikke det går helt galt. For det kan godt være, at EB skriver idylling beliggenhed er lige med i midten af ingen med langt til det meste, så er det faktisk et kæmpe plus i min bog,.

¨