Jeg har i et stykke tid gerne ville have et nyt armbåndsur, da det, jeg har nu, efterhånden er godt slidt efter at være blevet brugt nærmest hver dag i godt seks år. Derfor besluttede jeg mig i fredags for, at nu skulle det være. Jeg har været så glad for det gamle, og jeg var lidt bekymret for, om jeg nu kunne finde et, jeg ville blive lige så glad for. Heldigvis har jeg fundet det helt perfekte!

Et ur til både hverdag og fest

Da uret skulle erstatte det, jeg bruger til hverdag, ville jeg helst have et rimeligt neutralt et. Jeg er ikke typen, der har fem forskellige armbåndsure liggende, så det er vigtigt for mig at det ene ur, jeg har, kan bruges til ethvert sæt tøj og enhver lejlighed. Derudover kan jeg godt lide de klassiske modeller, da jeg synes de er utroligt elegante og tilføjer et feminint touch. Med de tanker i baghovedet begyndte jeg at lede efter et nyt ur på internettet.

Vild med Daniel Wellington

Jeg havde ikke ledt længe, før jeg fandt en side, der forhandlede ure fra Daniel Wellington – og hold da op, hvor blev jeg nærmest blæst bagover. De designer de mest elegante dameure i forskellige farver, materialer og størrelser, som man selv kan sammensætte. Jeg var med det samme sikker på, at min nye ur skulle være fra Daniel Wellington, men det tog mig faktisk lang tid at vælge mellem de smukke designs. Jeg endte dog med at vælge et med roseguldfarvet urkasse og meshlænke. Urskiven er hvid, hvilket i mine øjne gør uret ekstra elegant, da farverne går godt sammen. Da jeg endelig havde besluttet mig, bestilte jeg uret med det samme, og jeg glæder mig så meget til at modtage det. Jeg bestilte det fredag aften, så det kommer nok inden for de næste par dage.