Jeg elsker kjoler, og det er du nok heller ikke i tvivl om, hvis du har fulgt lidt med her på bloggen. Selvom jeg først på måneden købte et par kjoler, så har jeg alligevel haft fat i kortet endnu en gang. Sidst købte jeg et par ret billige kjoler, så jeg synes faktisk at jeg fortjente at forkæle mig selv med lidt lækkert, ikke mindst fordi der var en lille bonus med lønsedlen.

Jeg har længe haft et godt øje til denne lækre sommersag fra Ganni, og igår smuttede jeg så ind på Dr-adams.dk (hvor billedet også er fra). Ganni er et mærke jeg er virkelig vild med, og mønstret på denne kjole er intet mindre end fantastisk.

Nogen vil nok mene, at det er lidt sent på sæsonen at købe en blomstret kjole, men jeg har ganske enkelt bestemt, at september bliver den sensommer vi har ventet på, så der kommer til at være mange gode stunder, hvor jeg kan smyge mig i den.

Jeg skal desuden til et bryllup om en lille uges tid, og der kommer jeg til at lufte den for første gang, og jeg glæder mig allerede.