Børn lærer bedst gennem leg. Men mon vi ikke alle gør det, store som små, når alt kommer til stykket. For langt de fleste kommer der et punkt i livet, hvor vi stopper med at lege. Stopper med at tegne og på et tidspunkt stopper man også med at være barn. Det er af mange grunde ærgeligt. Det er særligt ærgerligt, fordi nogle voksne glemmer en væsentlig del fra barndommen- nemlig den barnlige sjæl. Den barnelige sjæl er noget, som nogle skammer sig over og prøver at pakke væk- det er der dog ingen grund til. En barnlig sjæl er en kanon god kvalitet, der lader dig udvikle samt udforske nye kvaliteter og færdigheder som ingen anden voksen- nemlig gennem legen.

Til børn og barnlige sjæle

Motorik er ikke noget, som man bare sådan lige gror væk fra. Dog er det noget, som mange glemmer at udvikle videre på. Men først og fremmest, så skal man jo lige tilegne sig noget motorik. Og kun med én løsning, er det intet problem- nemlig Bobbles. Bobbles er leg til de små, de aldrende og de ældre. Det er legetøj, der ikke bare er legetøj- meget af funktionen lægger nemlig op til fri fantasi. Det er bare én af de mange kvaliteter- udover det, så giver Bobbles en god og kontrolleret motorisk leg for selv de helt små, men også de lidt ældre tumlinger, der søger mere udfordring og ikke mindst er i gang med at udfordre deres egne grænser og tilegne sig vigtig viden om, hvordan deres krop, balance osv. Fungerer.

Udover det, så er de i fine farver og former, der gør dem til en sand pyntegenstand i enhver stue, køkken, gang eller lignende- her kan børnelegen altså komme ud af værelserne, ind i stuen, så alle kan hygge og lege samtidigt.