Ja, du hørte rigtigt. Jeg har ikke fået taget kørekort endnu. Jeg har tidligere overvejet det meget kraftigt uden at få det gjort. Nu føler jeg dog, at tiden er inde. Jeg kan ikke blive ved med blot at sidde ved siden af. Jeg tror, der er en derhjemme, som vil sætte pris på, hvis jeg også kan køre hjem fra diverse arrangementer ind imellem.

Grunden til at jeg netop skal tage kørekort nu er ikke blot ovenstående. Det handler i bund og grund om, at jeg faktisk har fået nyt job. Det er et job, som kræver at jeg har bil, da der ikke er offentlig transport derhen. Derfor bliver jeg nød til at få et kørekort, så jeg kan tage bilen på arbejde. Det er dog klart, at det giver nogle flere fordele at have kørekort.

Førstehjælpskursus

Først og fremmest skal jeg have en lægeerklæring og tage et førstehjælpskursus til kørekort. Jeg har overvejet at tage førstehjælpskurset her. For mig er begge dele egentlig mest noget der skal overstås. Det er det hele faktisk. Også selve kørekortet. Jeg ser ikke frem til at skal have teori- eller køreundervisning. Jeg glæder mig egentlig blot til den dag, hvor jeg forhåbentligt har kortet.

Hvor skal jeg tage kørekort?

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvor jeg skal tage mit kørekort henne. Hvis I har nogle ideer, så er I meget velkommen til at smide en kommentar. Det er flere år siden, at mine veninder tog kørekort, så jeg er ikke sikker på, at deres anbefalinger er de bedste længere.

Jeg skal have min egen lille konebil til at køre i til og fra arbejde. Derfor gør det ikke noget, at det ikke er en stor bil, som jeg skal tage kørekort i. Jeg vil faktisk langt hellere have, at det er en lidt mindre bil, hvis der er mulighed for det.