Jeg har aldrig været vild med at gå til tandlægen. Det skyldes, at da jeg var barn, synes jeg, at det var noget af det værste i hele verden. Det synes jeg ikke mere, men frygten har fulgt mig ind i voksenlivet, og derfor er jeg heller ikke specielt glad for at gå til tandlægen nu.

Det skyldes også, at det er dyrt. Der er ikke nogle penge, der er surere at give – og som man af en eller anden grund heller aldrig får regnet med i budgettet – men det er jo nødvendigt, hvis man vil have bisserne i orden.

Nå, men jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne finde en tandlæge, der var lidt billigere, end den jeg havde før. Og det gav pote. Jeg søgte blot efter en ny tandlæge i København og faldt over NyTandlaege.dk, hvor man hurtigt og nemt kan finde en tandlæge. Og det har jeg nu gjort.

Men nu har jeg så været ved tandlægen. Det var ikke den bedste oplevelse, selvom min nye tandlæge var søg og betænksom. Men jeg havde to huller, der skal laves, og det skal jeg ind og have gjort i næste uge. Det er ikke ret fedt, for jeg har ikke uendeligt med penge, og jeg synes egentlig godt, at jeg kunne bruge min penge anderledes her i sommerferien, hvor der er andre fornøjelser, der er en smule mere lokkende end at gå til tandlægen.

Nå, nyt emne: Jeg har længe gået og haft en idé om, at jeg ville rive væggen mellem stuen og gæsteværelset ned. Jeg har nemlig ikke så meget plads i min stue, og derfor ville det være fint, hvis jeg kunne få lidt mere plads. Og nu ser det ud til, at det kommer til at ske inden for den nærmeste fremtid. Jeg har nemlig fået kontakt til en rigtig dygtig murer, der kan hjælpe mig med det.