Det lyder måske lidt fjollet, men jeg har købt et whiteboard, og jeg er helt vildt glad for det. Jeg faldt ved et tilfælde over det på nettet og tænkte, at det kunne være meget sjovt at købe et til at hænge på væggen i mit køkken. Og jeg skal da lige love for, at det var en god ide, og min nye tavle er helt sikkert november måneds bedste køb!

Jeg bruger det hver dag

Mit whiteboard blev leveret i den første uge af november, og har brugt det hver dag lige siden. Jeg er en utrolig glemsom type, der ikke husker ting, medmindre jeg skriver dem ned. Problemet har dog indtil nu været, at jeg ikke har fået skrevet mine ting ned. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er kommet hjem uden mælk, selvom jeg flere gange har tænkt, at jeg lige skal huske at købe det, næste gang jeg handler. Den udfordring har mit whiteboard hjulpet med at løse. Hver gang jeg løber tør for noget, skriver jeg det på tavlen, så jeg er sikker på, at det kommer på huskelisten næste gang, der skal handles. Det fungerer langt bedre for mig end at have en masse små sedler liggende rundt omkring. Og så tror jeg også, det er en del bedre for miljøet, ha ha.

God pris og hurtig levering

Jeg fandt som sagt mit whiteboard på nettet. Egentlig havde jeg ikke planer om at købe et, men endte med at gøre det, fordi prisen var god. Jeg gav ikke mere end 350 kroner inklusiv fragt, og tavlen blev leveret allerede næste dag. Jeg var selvfølgelig en lille smule nervøs for, om tavlen nu var af dårlig kvalitet, fordi den var så billig. Det var den heldigvis slet ikke, og jeg føler derfor, at jeg har gjort et røverkøb. Det er ikke mange penge at give for at få lidt mere orden i min hverdag. Hvis I også overvejer at købe et, kan I se udvalget af whiteboards her.