I læser måske overskriften og tænker: ”Kan der virkelig det?”. Jeg kan godt forstå, hvis I er skeptiske, men jeg håber og tror, at I er enige med mig, når I har læst indlægget færdigt. Så vil I nemlig forstår, hvorfor jeg faktisk er glad for, at jeg smækkede mig ude.

Så typisk mig at låse mig ude

Jeg havde for nyligt en veninde til at overnatte. Hun skulle med toget hjem om formiddagen, men jeg skulle allerede møde klokken 8. Derfor satte jeg døren til at smække, så hun ikke behøvede at skulle tidligt op, men kunne sove længe og bare lukke døren efter sig.

Dem som kender mig godt, ville sige, at det var dømt til at gå galt – og det gjorde det! Jeg er en meget glemsom type, og havde allerede glemt alt om døren, da jeg kom hjem. Jeg havde været hjemme i omkring 15 minutter, før jeg låste mig ude, da jeg gik ud med skraldespanden. Jeg blev så irriteret på mig selv, for det er en træls udgift. Men der var jo ikke andet for en at ringe til en låsesmed på amager, og heldigvis kom han en halv time senere.

Og så til den gode del

Låsesmeden borrede min lås op på et øjeblik, og sagde til mig, at jeg var heldig, at ingen havde forsøgt at gøre det før. Min lås var nærmest rådden, og det havde ikke været nogen sag for en tyv at komme ind. Han tjekkede resten af huset og anbefalede mig at få låsene skiftet så hurtigt som muligt, og vi aftalte, at han kommer og gør det i allerede i næste uge. Så selvom det er en ærgerlig udgift, er jeg faktisk glad for, at jeg låste mig selv ude, for nu bliver mit hjem meget mere sikkert!