Vinteren har været hård ved min hår og jeg har derfor søgt nettet tyndt for diverse hårkure og generelle hårpleje tips. Her i indlægget vil jeg beskrive hvordan jeg har plejet mit hår og hvordan det har fået livet, læs med her.

Mit hår var virkelig blevet medtaget vinteren over, og har derfor været den helt store hårkur igennem. Jeg startede med at investere i en god shampoo, som er beregnet til tørt hår. Og når jeg siger en god shampoo er det ikke en af dem fra supermarkedet. Der findes shampoo i mange forskellige prisklasser og det behøves nødvendigvis ikke være dyrt for det er godt. Hvis du ønsker en shampoo der vasker dit hår rent, uden så mange dikkedarer, så er en shampoo til 9 kroner et yderst fornuftigt valg. Men vi du har er hår som mit, som har været ude for en hård vinter, er det en god ide at ofre lidt mere. Jeg har brugt forskellige shampooer  fra bl.a. Redken og Kerastase , hvilket har været utroligt effektivt.

Husk at pleje håret efterfølgende

Mit hår virkelig medtaget, og derfor har det også været vigtig pleje håret efter kuren til mit hår. Kosttilskud er også en god idé, hvis håret er trist. Omega 3, B-vitamin og silica er særligt godt for håret. Håret bør vokse stærkere og hurtigere hvis den rigtige mængde af vitaminer indtages. Derudover er det godt at indtage de gode fedtsyrer, der bl.a. findes masser af i laks, avocado og mandler. Hvis du ligesom jeg også kan lide at tage solarie for at holde din sommerbrune kulør, kan det være en god idé at bruge en varmebeskyttende spray, så håret ikke bliver tørt og skadet af UV strålerne.

Pas på dit hår hele året rundt, husk at plej det, så du ikke ender med at få ødelagt håret vinteren over.